Spring naar inhoud

Nieuw Elan op de PCP beurzen onder leiding van Marianne Meijer

april 10, 2015

PCP_beurs_Marianne_Meijer_32160317_pasfotoBen jij dit jaar al naar een Spirituele Wellness beurs van Organisatiebureau PCP geweest in Harderberg of Hoogeveen, Almere, Leeuwarden of één van de andere locaties? Sinds januari 2015 heeft Marianne Meijer de organisatie van deze beurzen overgenomen van Mariska Lenzen. Nieuwe leiding betekent natuurlijk ook nieuwe natuurlijke (door)ontwikkeling voor de beurzen zelf. In de eerste maanden heeft Marianne daarmee een begin gemaakt en heeft ze al laten zien wat ze met haar kwaliteiten meebrengt voor de standhouders en bezoekers. Ook heeft de samenwerking met de Alternatieve Kadobon weer een nieuwe impuls gekregen.

Wordt je al nieuwsgierig wat je op de komende Spirituele Wellness beurzen kunt ervaren?
We geven je een impressie van bijzonderheden van de beurzen van afgelopen weekend, 11 en 12 april, in Harderwijk en Assen. In Harderwijk was een Stargate aanwezig, een zespuntige ster gevuld met 24 glazen kristallen bollen, welke een hoog frequente energie genereert. Mensen hebben unieke en mooie ervaringen tijdens een sessie in deze Stargate, waarbij de werking alle lichamen uitbalanceerd. Nieuw was de stand van de Samenwerkende Therapeuten Noordwest Veluwe, waar je kennis kon maken met onder andere craniosacraal therapie, EMDR, holistische massage therapie, homeopathie, natuurvoeding, voetreflexologie en meer. Beursbezoekers kregen een kortingsbon voor een eerste consult. Enneagramdeskundige  Willem Jan van de Wetering heeft nieuwe Engelenkaarten gemaakt en gaf gratis leggingen en een gratis lezing over het Enneagram en spiritualiteit en wat je ermee kunt.

In Assen was op 12 april het volgende nieuwe te beleven
Nieuw is de informatie over spirituele zwangerschap en geboorte die Centrum Mirre uit Valthe geeft. Mensen van de Avatar trainingen zijn ook vertegenwoordigd met een stand en geven een lezing over het thema ‘Hoe ontdek je meer over het leven en de wereld waarin je leeft?’. Naast een aantal landelijk bekende standhouders zoals onder andere Bodhi, Omata Tutini, is er ook een groot aanbod vanuit de regio.

Zondag 19 april in Steenwijk kun je er nog bij zijn!
En kennismaken met Biodanza. Er wordt een gratis workshop gegeven op deze beurs waar je aan mee kunt doen. De organisatie vraagt om je op te geven bij binnenkomst, want vol=vol.

Wat je verder nog kunt verwachten zijn prachtige stands met esoterische artikelen. Zoals Boedha’s, wierook, spirituele boeken, edelstenen, mineralen en sieraden, pendels, magneetsieraden. Handlijnkunde, spiritueel tekenen, isiscopie, kaartlezen (onder andere tarot en orakelkaarten) bij de mediums en paragnosten. Voeding en gezondheid krijgen ook ruim aandacht en natuurlijk bieden meerdere standhouders diverse cursussen of workshops aan en gratis lezingen.

En de weken erna mag je op andere locaties langskomen
Zondag   26 april Hoogeveen, M.F.C. de Magneet, Grote Beer 20.
Zondag   31 mei  Leeuwarden, M.F.C. Camminghaburen,Lieuwenburg 2.
Zondag    7 juni   Leusden – Amersfoort, Van der Valk Hotel, Philipstraat 18.

Praktische informatie
De beurzen zijn open van 10.30 tot 17.00 uur. Toegang is 7 euro, en met kortingsbon 5.50 euro (incl. goodybag). Kinderen tot 12 jaar gratis mits onder begeleiding. Kijk verder op de website van Organisatiebureau PCP Beurs

En onder de bezoekers worden gratis vrijkaarten, gratis consulten en een Alternatieve Kadobon verloot!
Wat wil je nog meer?

Sonja Buijs
Alternatieve Kadobon

Geef een reactie

Plaats een reactie